otthoni munka, internetes, MLM, partner, affiallite  Kontaktlencsék 30-50%-kal olcsóbban mint a boltokban! AJÁNDÉK, 990 Ft értékű kontaktlencse-ápolófolyadék! Nézze meg most »

PiackutatásKereskedelemAukcióTurizmus

KyaniTestépítés Gazdaság 7 GyűrűjeLioness

Egészség és pénzWebbutikErotikus munkaSzépségiparSzolgáltatások

Nyitó Oldal

Hirdessen itt is!

Elérhetőségeim

Tevékenységeim

 

Hasznos Cikkek

Globális kereskedelem

------------------------

természetes vágyfokozó


szem alatti ráncok


pénisz méret


szteroidok vásárlás


merevedés


korai magömlés kezelése


tömegnövelő


undefined


undefined


pénisz növelő


hajhullás


tisztító kúra


undefined


libidó növelése


Hatékony fogfehérítés


fogyasztó tabletták


női fogyás

--------------------------

Keresőbarát weboldalak készítése

Webáruházak készítése már 57 ezer Ft-tól!

Keresőoptimalizálás, hogy mielőbb a lista élére kerüljön vállalkozása

----------------------

Powered by Traffic Nova

---------------------

Panasonic telefonközpont
Digitális telefonközpont
Analóg telefonközpont
ISDN telefonközpont
VoIP telefonközpont

 

 

The Body Shop - 5. szülinapi fesztivál

Üdvözöllek!

A GAZDAGSÁG 7 GYŰRŰJE

Dr. Robert Needham, JD, PhD, a Collaborative Commonwealth (Együttműködő Gazdaságközösség) és számos más könyv szerzője, a FreelancerNation, CollaborateNation, és ShOutNation (közös néven “#The Nation”) alapítója, felfedezte annak a titkát, hogy hogyan tudunk mi közösen (a Tömeg) segíteni másoknak és magunknak, jövedelmet létrehozni.

Ha hozzájárulsz, pénzt kapsz. A csatlakozás ezekhez a platformokhoz ingyenes a Basic tagok számára, de a Share tagok fizetnek egy minimális összegű díjat, ami lehetővé teszi számukra, hogy osztozzanak a platformok profitjából minden hónapban! Dr. Needham úgy gondolja, hogy ez meg fogja változtatni az egész gazdasági életet, ha mindannyian összefogunk.

Az Amazonon is megvásárolható Collaborative Commonwealth (Együttműködő Gazdaságközösség) című könyvében Dr. Needham egy olyan nemzetet képzel el, amely virtuálisan, határok nélkül létezhet, MINDEN ember javát szolgálja (a tagok az állampolgárok) fajtól, bőrszíntől, hitvallástól, születési helytől, vallástól függetlenül, akik összefognak annak a közös célnak az érdekében, hogy elérjenek egy jobb életet.

Dr. Needham fogja vezetni azt a szakértői és oktatói csapatot, akik a Gazdagság 7 gyűrűje webkonferencia sorozatokat tartani fogják.

Miért CoOp?

Az üzleti együttműködés egyik legrégebbi formája a CoOp (szövetkezet), ami nem más, mint Tagok szövetsége; ezek a tagok egyszerre lehetnek Szolgáltatók (azok, akik ajánlanak termékeket és szolgáltatásokat) és / vagy Vásárlók (akik használják a termékeket és szolgáltatásokat); akik együttműködnek az információk terjesztésében, a nyereség megosztásában, a tagok oktatásában, és a kedvezményes lehetőségek megosztásában, aminek elérését a csoport vásárlóereje lehetővé teszi. A CoOp nem jutalékot fizet a tagoknak a teljesítményükért, hanem jutalmazza a Share tagokat azzal, hogy egy úgynevezett Pártfogói visszatérítést (Patronage Refund) ad nekik a nyereségből, a platformjaink, applikációink, termékeink és szolgáltatásaink népszerűsítésében történő személyes részvételük arányában.

Itt regisztrálhatsz: https://7ringsofwealth.com/?u=viragapa

 

A RENDSZER ÉLESBEN JÚNIUS 15-ÉN INDUL,

AZ ELŐREGISZTRÁCIÓK MÁR MOST ELKEZDŐDTEK

A rendszerhez csatlakozni kétféleképpen lehet:

1. Ajánlói linken keresztül, befizetve az $5 dollárt.

2. A szponzor ajándékaként, ingyenesen.

Itt regisztrálhatsz: https://7ringsofwealth.com/?u=viragapa

A TERMÉK:

Életjobbító, sikert segítő oktatóanyagok, webkonferenciák olyan szakemberektől, akik a saját területükön sikeresek, valamint részvétel a profitmegosztó közösségben és a közös toborzó marketingkampányban.

HOGYAN LESZ EBBŐL JÖVEDELMED?

1. Csatlakozol a rendszerhez a szponzorod támogatásával, vagy saját erődből, utóbbi esetben havi $5 dolláros díjért.

2. A jutalékrendszer egy olyan mátrix, ami hatástöbbszörözéssel működik, ezeket gyűrűknek hívjuk. Mindegyik gyűrűből úgy kerülsz a következő gyűrűbe, hogy alattad lesznek az előző gyűrűre kvalifikált tagok. A gyűrűkben a havidíj folyamatosan emelkedik, de kizárólag jutalékból, mert a díjak bele vannak építve a jutalékokba. Soha nem kell senkinek $5 dollárnál többet fizetnie zsebből havonta, minden bele van építve a jutalékokba, és mégis egyre magasabb jutalékok jönnek ki a rendszerből.

3. Miután bekerülsz a mátrixba, az 4 forrásból töltődik:

- a közösség bevételének egy részét hirdetésekre fordítják, az ebből érkező tagokból alád is kerülnek majd.

- a felsővonalad által hozott tagok egy része alád is kerülhet.

- az általad szponzorált tagok alád kerülnek.

- az általad szponzoráltak által hozott tagok is alád kerülnek.

4. Ahogy nő a mátrixod, az alattad lévők haladnak felfelé a gyűrűkön, és tolnak téged is felfelé a gyűrűkön, maguk felett. A jutalékaid így egyre gyorsabban növekszenek.

5. Nincsen szponzorációs kötelezettséged.

6. Ha azonban szponzorálsz, gyorsabban jutsz több jövedelemhez.

7. Ha segítesz másoknak, és vállalod, hogy befizeted őket, akkor ezért a közösség további plusz jövedelemmel jutalmaz. Minden egyes általad $5 dollárral befizetett tag után $20 dollárt kapsz vissza havonta, a jutalékaidon felül!

8. Amikor valakit befizetsz, ez rögtön megtérül neked, amikor az illető alá kerül az első 2 tag. Innentől az ebből a 2 tagból származó jutalék kifizeti az illető

9. Nincs korlátozva, hogy hány tagot szponzorálhatsz. Ha te fizeted be őket, akkor ezért cserébe mindegyikük után havonta 20 dollárt kapsz vissza. Ez a 20 dollár a többi jutalékodon felül értendő.

10. Ha pl. befizettél 10 személyest $5 dollárral, akkor utánuk minden más jutalékon kívül havi 200$ jár majd neked, amiből 150$, azaz kb. 43.000 forint tiszta nyereség.

11. Minimum 3 személyesednek lennie kell ahhoz, hogy kvalifikált legyél a 4-7-es gyűrűkből származó jutalékokra.

Ez egy fantasztikus rendszer, ahol a tagok közös erőfeszítésével folyamatos terjeszkedés érhető el.

Mindössze annyit kell mondanod valakinek:

Szia! Van itt egy csodálatos üzleti összefogás, ahol a cél a tagok életminőségének javítása minden tekintetben. Szeretnélek befizetni téged, és fizetem a havidíjadat is, ez egyébként nem sok, havi $5 dollár. Pénzt tudsz keresni vele, és neked nem kerül semmibe. Ha elfogadod ezt tőlem, akkor jelezz vissza egy igennel, és küldöm a linket, ahol regisztrálni tudsz.”

Valószínűleg nem lesz kifogása ellene.

Ezt követően, a regisztráció után megismerteted vele a teljes rendszert, és majd ő eldönti, hogy akar hasonló módon szponzorálni, ahogy te tetted vele, vagy sem. Bárhogy is döntsön, lesz lehetősége pénzt keresni, és neked is.

Mivel ez a rendszer nem a személyes szponzoráción alapul, hanem minden egyes befizetett összeg egy része közös promócióra fordítódik, ezért a siker nem függ attól, hogy valaki tud-e szponzorálni. Nem kötelező. Ugyanakkor nagyon nagy mértékben jutalmazva van, ha segítünk másoknak részt venni ebben a rendszerben.

Ne feledd, a részvétel mindössze havi $5 dollár, amit egyébként valószínűleg a szponzor fizet.

De természetesen ne akadályozzon meg a toborzásban, ha nem tudod kifizetni valakinek az $5 dollárt. Ő is kifizetheti magának, ettől még a te személyesed lesz, csak nem kapod utána azt a plusz $20 dollár jutalékot, ami a jutalom azért, ha te fizeted be őt. Hosszú távon sokkal többet tudsz keresni, ha van minimum 3 személyesed.

A rendszer júniusban indul élesben, most még az előzetes időszak tart. Ha van kérdésed, keresd a szponzorodat! Minden anyagot lefordítunk, ahogy megkapjuk őket. Ne habozz, minél gyorsabban döntesz, annál hamarabb kezdesz pénzt keresni!

LEHETSÉGES JUTALÉK TÁBLÁZAT

Itt regisztrálhatsz: nettarsakkjelszo

 

7 GYŰRŰ PROGRAM BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK

HOGYAN TUDSZ BELÉPŐ KÓDOT GENERÁLNI VALAKINEK?

1. Lépj be a webirodádba itt: https://7ringsofwealth.com/members/login

2. Kattints a FINANCE menüpontra a bal oldali menüsorban.

3. Kattints a Deposit Wallet almenüre a listában.

4. Itt írd be, hogy hány dollárt szeretnél feltölteni a Walletedbe (A Wallet az elektronikus pénztárcád a rendszerben). Javasoljuk, hogy ne egyenként töltsd fel az 5 dollárokat, mert annak több úgy a tranzakciós költsége. Egyszerre tölts fel annyiszor 5 dollárt, ahány személyest szeretnél első körben szponzorálni.

Ezt bankkártyával tudod megtenni, miután beírtad az összeget. Kattints a Deposit gombra, és ekkor be tudod írni a kártya adatokat.

(Ha valamelyik szponzoráltadnak nincs kártyája, és szeretnél segíteni neki, azt úgy tudod megtenni, ha te belépsz az ő irodájába és ott töltesz fel neki a saját kártyáddal, ő pedig kifizeti neked úgy, ahogy megállapodtok. De ez kettőtök közötti megállapodás, a cég nem vállal ezekért felelősséget.)

5. Miután feltöltötted az összeget, kattints a P.I.F. SYSTEM menüpontra.

6. Itt a Purchase PIF résznél a Quantity (Mennyiség) mezőbe írd be, hogy hány $5 dolláros kódot szeretnél vásárolni. Ezután kiválaszthatod, hogy a feltöltött pénzből, vagy későbbiekben a jutalékodból szeretnél kódot vásárolni. A Deposit Walletben van a feltöltött pénzed, a Withdrawal Walletben pedig a kivehető jutalékod. Ezután kattints a Pay (Fizetés) gombra.

7. A rendszer most generálta számodra a kódokat, amit kétféleképpen használhatsz fel:

PIF Referral Links – Egyedi kódos ajánlói linkjeid olyan tagok számára, akik most fognak belépni hozzád. Ha a kék Copy gombra kattintasz, a rendszer kiadja az egyedi kódos linket, és ezt a linket kell elküldened a szponzoráltad számára, hogy ezen keresztül regisztráljon. Ezt jobb egér gombbal tudod kimásolni és utána beilleszteni emailbe, skype-ba, vagy ahová szeretnéd, hogy az illető rá tudjon kattintani.

PIF kódok – Ha az illető már feliratkozott az általános ajánlói linkeden keresztül ingyenes tagként, akkor innen tudod neki kimásolni azt a kódot, amivel aktiválni tudja az $5 dolláros tagságát. Itt is a Copy mezőbe kell kattintani, ekkor kiadja a kódot, amit jobb egér gombbal másolni tudsz, majd beilleszteni az illető számára. Ekkor ő a saját webirodájában a FINANCE menüponton belül az Upgrade Membership-re kattintva rá tud menni arra az oldalra, ahol aktiválni tudja a tagságát. Ott le kell görgetnie az oldalt odáig, ahol a Redeem PIF Code feliratot látja, és az üres mezőbe be kell másolnia a kapott kódot. Ezt követően ki kell pipálnia, hogy egyetért a kód használatára és az üzletben való részvételre vonatkozó feltételekkel, majd az ott található színes gombbal leokéznia az aktiválást. Ekkor aktiválódik a tagsága, valamint az automatikus havidíjfizetés (amit a szponzor walletjéből fognak vonni, abból a jutalékból, ami érkezik az illető alá került első 2 tag után).

8. Amennyiben valakit nem te fizetsz be, mint szponzor, hanem ő fizeti be saját magát, akkor az általános ajánlói linkeden keresztül tudod regisztrálni (ezt a webirodád DASHBOARD oldalán, tetején középen Referral URL néven találod.)

Ezt követően ő maga, a webirodába belépve a FINANCE menüpont Upgrade Membership feliratára kattintva a megjelenő oldalon tudja aktiválni a saját tagságát, feltöltve az $5 dollárt magának.

Ebben az esetben nincs automatikus felminősülés bekapcsolva, ezért NAGYON FONTOS FELHÍVNI A FIGYELMÉT arra, hogy állítsa be magának az automatikus felminősülést (FINANCE menüpont, Subscription Settings), mert különben mindig az 1. GYŰRŰBEN fog maradni.

Itt regisztrálhatsz: https://7ringsofwealth.com/?u=viragapa

7 GYŰRŰ PROGRAM JUTALÉKRENDSZER MAGYARÁZAT

A pontos megértés érdekében készítettük ezt a magyarázatot.

Nagyon fontos: ez a dokumentum oktatási célokat szolgál, már bent lévő 7GYŰRŰ tagoknak. Nem promóciós célból készült, és nem szolgál ígéretként vagy reklámként a rendszer által nyújtott kereseti lehetőségre.

TEHÁT A LÉNYEGES PONTOK:

1. Bár alapvetően mátrix struktúra a tagok elhelyezési módja, a jutalékrendszer nem MLM szisztémában építkezik, a mátrixot csak ahhoz használja, hogy ki tudja válogatni a tagokat, akiktől majd a jutalékokat kapod.

2. A jutalékrendszer valójában 7x1 szinten fizet, ahogy a tagok egyre magasabb gyűrűkbe kerülnek. Az első 3 gyűrűben a befizetések 100%-a kifizetésre kerül a tagok számára, a 4 – 7 gyűrűkben pedig a befizetések 75%-a lesz jutalék.

3. Amikor a szponzorod csatlakoztatott téged, vagy te magad csatlakoztál a rendszerhez fizetős tagként, ezzel bekerültél az 1. GYŰRŰBE. Ebben a gyűrűben még nincsen felvehető jutalékod. Amikor a struktúrában alád kerül az első 2 ember, ők fizetnek 2 x 5$ összeget. Ebből az egyik $5 dollár arra lesz felhasználva, hogy fedezze az 1. GYŰRŰD 5$-os havi tagsági díját. A másik $5 dollár pedig arra, hogy befizessen téged a 2. GYŰRŰBE.

Az első 2 ember kerülhet alád úgy, hogy te szponzorálod őket, vagy akár ejtőernyősként bepotyoghatnak felülről, vagy a közös céges promócióból.

Akkor jársz a legjobban egyébként, ha te fizeted be őket, mert akkor ahogy haladnak felfelé a gyűrűkben, egyre több extra jutalékot fogsz kapni utánuk, az alap jutalékodon felül. De erről majd külön írunk magyarázatot.

4. Amikor bekerült az első 2 tag alád a struktúrába, akkor megnyílik a 2. GYŰRŰD is. Ezek a gyűrűk párhuzamosan termelik neked a jutalékokat havonta. Tehát most, hogy megnyílt a 2. GYŰRŰD is, jogosulttá válsz a 2. GYŰRŰBEN megszerezhető jutalékokra. Ehhez 4 újabb $5 dolláros tagnak kell bekerülnie a struktúrádba, ami 4x$5, azaz $20 dollárt jelent. Ebből a $20 dollárból $5 dollár felmegy a szponzorodhoz, aki fedezte a belépésedet, $5 dollár jutalékot megkapsz, és $10 dollár megnyitja a 3. GYŰRŰT számodra.

Tehát a 2. GYŰRŰBŐL már van $5 / hó jutalékod, a struktúrád létszáma 6 fő.

5. A 3. GYŰRŰBEN az a célod, hogy legyen alattad 8 olyan tag, aki eljut a 3. GYŰRŰBE, vagyis $10 dollárral megnyitja a saját 3. GYŰRŰJÉT. Ehhez arra van szükség, hogy a struktúrádban legyen 8 olyan tag, aki alatt van 6 tag.

Ez összesen 8x$10 azaz $80 dollárt jelent neked a 3. GYŰRŰBEN, amiből $10 dollár felmegy a szponzorodhoz, aki fizette a belépésedet, $40 dollárt automatikusan levesz a rendszer a 4. GYŰRŰD megnyitásához, és marad tiszta jutalékod $30 dollár.

6. Tehát: mire a 4. GYŰRŰD megnyílik, már rendelkezel egy $35 dolláros havi passzív jövedelemmel, PLUSZ ahány tagot te személyesen szponzoráltál magad alatt, azoktól havonta fejenként $20 dollár jár neked, ahogy az ő 2-3. gyűrűik megnyílnak. A 4. GYŰRŰBE kerüléskor kb. 104 fős a struktúrád.

Ha nincs egy személyesed sem, akkor $35 dollár a maximális jutalékod az első 3 gyűrűből. Ha vannak személyeseid, akkor annyiszor $15 dollár profitod van, ahány tagot személyesen szponzoráltál úgy, hogy te fizetted be őket. Korlátlan számban lehetnek személyesen szponzorált tagjaid!

7. Amikor a 4. GYŰRŰD megnyílik, a cél az, hogy legyen 16 olyan tag alattad, akik szintén elérik a 4. GYŰRŰT, vagyis kitermelik a 4. GYŰRŰ $40 dolláros havidíját. Ez a 4. GYŰRŰBEN összesen 16x$40 azaz $640 dollár befizetés, aminek a 75%-a, azaz $480 dollár a havi jutalék. Ebből $100 dollár megnyitja számodra az 5. GYŰRŰT, és marad $380 dollár tiszta havi jutalékod, ha nincs egyetlen személyesen szponzorált tagod sem.

Ha azonban van legalább 3 személyesen szponzorált aktív tagod, akkor ebben a gyűrűben már jogosult vagy egy ún. Sharing bónuszra, amelynek összege személyes tagonként $80 dollár. Ez tulajdonképpen egy visszatérítés neked a közös csoportkasszából azért, mert személyes hozzájárulást tettél a csoport sikere érdekében. Annyiszor $80 dollárt kapsz ezen a szinten, ahány személyes aktív tagod van. Tehát ha például ekkorra van 10 személyesed, akkor $800 dollár jár neked ezen a szinten csupán a Sharing bónuszból, a $380 dolláros alapjutalékon felül!! És ebbe az üzletbe nem 20-50 ezer forintos kezdőcsomagokkal kell regisztrálnod valakit, hanem 1200 Ft-tal, ami azonnal visszajön, amikor az első 2 tag alá került a rendszerben!

Fontos: A Sharing bónusz független attól, hogy te fizetted be az illetőt, vagy ő fizette be magát. Ha a te linkeden csatlakozott, akkor te vagy a szponzora, és személyesednek számít. A te extra jutalmad, ha te fizetted be őt, az a havi $20 dollár extra pénz az ő 1-3. gyűrűjükből.

8. Amikor a 4. GYŰRŰDBEN összegyűlik $100 jutalék, az megnyitja számodra az 5. GYŰRŰT. Ebben a gyűrűben a cél az, hogy legyen a struktúrádban 32 olyan tag, aki eléri az 5. GYŰRŰT, vagyis a jutalékaiból fizet $100 dollárt. Minden alkalommal, amikor valaki eléri ezt alattad, te kapsz $75 dollárt, egészen addig, amíg max. 32 fő eléri ezt. Ekkor ebben a gyűrűben a te alapjutalékod 32x$75 dollár lesz, ami $2400 dollár. Ezen kívül ebben a gyűrűben minden személyesed után kapsz még havonta $400 Sharing bónuszt!! Ez 10 személyes esetén $4000 dollárt jelent havonta!

Emellett természetesen az előző gyűrűk jutalékait is kapod minden hónapban. A jutalékok egy része innentől bekerül a közös szponzorációs alapba, és új tagok behozására fordítódik. A teljes jutalékod így szponzorálás nélkül havi $2315 dollár, szponzorálással ennek a többszöröse.

9. Amikor teljesíted az 5. GYŰRŰ követelményét, megnyílik számodra a 6. GYŰRŰ. Nem feltétlenül kell megvárnod, hogy mind a 32 tag meglegyen hozzá, előbb is felhasználhatod a jutalékaidat az újabb gyűrű aktiválására, ha valamiért ezt szeretnéd tenni. (Például, ha már van alattad 6. GYŰRŰS tag valamelyik lábon, de te még nem érted ezt el.)

10. A 6. GYŰRŰ havidíja $500 dollár, amikor ezt aktiválod, akkor jogosulttá válsz arra, hogy a struktúrádban a 6. GYŰRŰT elérő tagok után havi jutalékot kapj. Maximálisan 64 ilyen tag után kaphatsz jutalékot, ezért nyilván ezen a szinten már jóval több időt fogsz eltölteni, mielőtt a 7. GYŰRŰ megnyílna számodra. Minden egyes tag után, aki eléri alattad a 6. GYŰRŰT, az általa fizetett $500 dollárból $375 dollár téged illet, plusz személyesenként $4000 dollár Sharing bónusz!!!! Ha eddig nem lett volna teljesen világos számodra, hogy miért érdemes minél több embert szponzorálnod, akkor most már biztosan érted. Igen, a 6. GYŰRŰBEN minden egyes személyesed után $4000 dollár extra bónuszt kapsz, HAVONTA. (Természetesen ez azokra a személyesekre értendő, akik szintén elérték a 6. GYŰRŰT, tehát minél előbb kezdesz el szponzorálni, ez annál hamarabb fog megtörténni.)

A 6. GYŰRŰBEN összesen 64 tag után kaphatsz jutalékot, amikor ők elérik és befizetik a 6. GYŰRŰ $500 dolláros díját. Ez maximum kifizetésként 64x$375 azaz $24.000 dollárt jelent, mínusz 4.000 dollár, ami a közös kasszába megy, a közös szponzorációkhoz. Tehát személyes szponzorálás nélkül maximum havi $21.000 dollár a jutalékod ezen a szinten, ha 64 tag alattad elérte ezt a szintet. 10 személyes munkatárssal pedig $61.000 dollár.

11. Aki ezt a szintet teljesíti, annak természetesen már kb. 50 ezer fős struktúrája van, de ne feledd, hogy egy csupán $5 dolláros havidíjat fizető

struktúráról beszélünk, így sokkal gyorsabban felépül egy ekkora struktúra, mint mondjuk egy $50 dolláros havidíj esetén.

12. Amikor teljesült a 6. GYŰRŰD, vagy amikor a jutalékaid ezt lehetővé teszik és így döntesz, akkor $2500 dollárral meg tudod nyitni a 7. GYŰRŰT, ami egyben az utolsó gyűrű ebben a rendszerben. Ezen a szinten 128 olyan tag után vagy jogosult jutalékra, akik a struktúrádban elérik a 7. GYŰRŰT, mégpedig fejenként $1875 dollárra. Amennyiben ezek közül a tagok közül valamelyik a személyesed is, és van minimum 3 személyes aktív munkatársad, akkor utánuk fejenként plusz havi $40.000 dollár Sharing bónuszt kapsz. Ezzel a szinttel mindent egybevéve elérhető akár a havi 1 millió dolláros álomfizetés is, ha ebből a 128 főből legalább 10-et személyesen szponzoráltál.

Ahogy láthatod, a hatástöbbszörözés elvét használva, egy egyszerű $5 dolláros üzletből csodálatos lehetőségek nyílnak meg.

Eldöntheted, hogy mire szeretnéd használni ezt az üzletet. Használhatod segítségnek ahhoz, hogy kiegészítő jövedelmet termeljen számodra bármilyen célból, de némi pluszmunkával elérheted azt is, hogy messze a magyar fizetések fölötti havi jövedelmed legyen. Nincs más dolgod, mint a jutalékaid egy részét arra fordítani, hogy szponzorálj néhány embert. Ha szponzorálsz 2 embert, és mindenki megteszi a csapatodban, hogy legalább 2 embert szponzorál $5 dollárral a csatlakozás utáni 1 héten belül, akkor 3 hónap múlva a jövedelmed már bőven havi 300,000 Ft fölött lesz a rendszerből, és nem kell hozzá napi 8 órát dolgozni.

A lehetőség adott. A feladat teljesíthető. Innentől már csak a szándék a kérdés: tudsz-e találni 2 olyan embert, akit befizetsz a rendszerbe, és aki hajlandó elkötelezni magát arra, hogy ugyanezt megteszi 2 újabb emberrel.

A nyereség egy szabad élet….. 😊

Gyerekek, húzzunk bele!

Itt regisztrálhatsz: https://7ringsofwealth.com/?u=viragapa

 

Várom kérdéseid:

Szívélyes Üdvözlettel,
Virág László
Tel: 0672479159 (Kérhetsz viszahívást)
E-mail: netszolga@netszolga.hu
Web: www.netszolga.hu
Facebook: www.facebook.com/viragapa

 

 

Fogfehérítés házilag

 

Nyitó OldalElérhetőségeimTevékenységeim

Minden jog fenntartva. "Netszolga" Internetalapú Ügynökség netszolga@netszolga.hu
Last updated: 08/18/18.

Export, Import, Tenderek Szállás, hotel, apartman Ingatlan hirdetések Ingyenes hirdetések Internetes munka Szépség, egészség, erotika Hunmetro Webáruház Ajándék, játék Ingyenes hirdetések Ingyenes hirdetések Harkány, hotel, apartman Internetes munka, kereset Játékterem, Casino, Póker Műanyag síremlék Sex, erotika, hirdetések Étrendkiegészítők, vitamínok Építkezés, redőny, reluxa Mobil, ház, faház Piac, kutatás, marketing Apróhirdetés feladása több száz honlapra